Az iskola közös ügyünk

  • által rendszergazda
  • 2014-10-03
  • Az iskola közös ügyünk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ezzel a címmel hirdette meg a KLIKK a TÁMOP 3.1.4/B „Partnerség és hálózatosodás” című pályázatát, melyre intézményünk a „Zöld szemüveg” természet- és környezetvédelmi projektjét nyújtotta be. Az 555 beadott pályázat közül 350 részesült támogatásban, közöttük a mi pályázatunk is. E programot 2014. szeptember 19-én rendeztük meg, melyhez a Tisza-parti helyszínt városunk önkormányzata biztosította, melyet ezúton köszönünk. A vetélkedőn az osztályokat képviselő 4 fős csapatokban egy-egy szülő is részt vett a programon, ahol a kilenc állomáson környezetvédelemmel, természeti környezetünkkel kapcsolatban kellett feladatokat megoldani, de a horgászathoz és vízi közlekedéshez kapcsolódó elméleti és gyakorlati tudásról is számot kellett adni. A jó hangulatú vetélkedő végén az eredményhirdetés előtt tanulóink néptánc műsorát tekinthették meg a résztvevők, majd a díjak átvételét követően közös ebéddel zárult a program. Ezúton megköszönjük a zsűri munkájában részt vevő Kiss Andreának, a KLIK fejlesztési és projektigazgatóság Hajdú-Bihar megyei koordinátorának és Kaszás Tibornénak a Balmazújvárosi Tankerület humán referensének a munkáját, valamint a program megvalósításában résztvevő együttműködő partnereinknek a:

  • Hortobágyi Nemzeti Park
  • Hajdúböszörményi Zöld kör
  • Szolnoki Vízirendészeti Kapitányság
  • Tiszacsegei Horgász és Természetvédelmi Egyesület
  • Tiszacsegei Hagyományőrző Néptánc Egyesület, valamint iskolánk szülői szervezetének és a diákönkörmányzat tagjainak segítségét és közreműködését.

Rendezvényünket jelenlétével megtisztelte Bényei Sándor tankerületünk igazgatója és Bagdi Sándor alpolgármester úr, akik a program folytatása esetén támogatásukról biztosították az iskolavezetést. Köszönöm a programban résztvevő kollégáimnak, Füzesi Gabriellának, Kapus Istvánnénak, Kiss Lászlónak, Simon Albertnek, Szabó Orsolyának, Szegediné Baja Júliának és Tóth Zoltánnak az érdekes feladatokat, az aktív közreműködést.

Kategóriák: hírek

Hozzászólások lezárva.