Látogatás a FEHOVÁ-n

  • által titkár
  • 2015-03-02
  • Látogatás a FEHOVÁ-n bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Tiszacsegei Fekete István Általános Iskolában működő horgász szakkör tanulói ismét lehetőséget kaptak arra, hogy látogatást tegyenek a budapesti Fegyver, Horgász és Vadász Kiállításon.

2015. február 12-én kora reggel indultak útnak. Iskolánk tanulóihoz környékbeli iskolák horgász szakkörös tanulói is csatlakoztak. A kiállításra megérkezve elsőként a horgász felszerelések, kiegészítők, különböző segédeszközök gazdag választékát néztük meg. Itt szerepeltek a legújabb fejlesztések, modern technikai eszközök. Sok érdekes bemutatót is láttuk, amelyek során a gyakorlott horgászok apró, de nagyon hasznos trükkjeiket osztották meg az érdelődőkkel. Megismerhettük az elismert sporthorgászok eredményeit és versenyzési technikáit is.

A horgász kiállítás után kiegészítő programként megtekintettük a szomszédos épületekben éppen zajló egyéb kiállításokat is. Így betekintést nyertünk a Nemzetközi Kutya Kiállítás és Verseny programjába.

A kiállítások látogatása után egy színvonalas vetélkedő keretében adhattunk számot a horgász szakkörön megszerzett tudásunkról. Két csapatot alakítottunk, és így vágtunk bele horgászati ismeretekkel és a természet, az élővilág megóvásával kapcsolatos feladatok megoldásába. Végül csapataink az ötödik és hetedik helyen végeztek. Késő délután sok élménnyel gazdagodva indultunk haza.

Ezúton szeretnénk megköszönni a lehetőséget a szervezőknek, a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft-nek és Tiszacsege Város Önkormányzatának, akik az utazásunkat és belépésünket biztosították, valamint kísérőinknek: Tóth Imre és Tóth Zoltán tanár bácsiknak.

Hajdu Kata
7.b

Kategóriák: hírek

Hozzászólások lezárva.