Akadályverseny a Tiszáig

  • által rendszergazda
  • 2017-10-20
  • Akadályverseny a Tiszáig bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Október 5-én akadályversenyen vettek részt iskolánk felső tagozatos diákjai. Az iskola udvaráról indulva 6 állomáson kellett a feladatokat teljesíteniük. Kisebb szelet leszámítva, kellemes időben gyalogolva ismerkedhettek a Tiszacsege határában élő állatokkal, növényekkel. Az állomásokon az állatok világnapja alkalmából állatokkal kapcsolatos elméleti és játékos, mozgásos feladatokat kellett megoldaniuk (pl. gólyalábazás, futás, ugrás, lajhármászás stb.).

Az akadályversennyel párhuzamosan főzőverseny zajlott a Tisza partján, melyet a megújult diákönkormányzat hirdetett meg. Osztályonként két tanuló és két szülő gondoskodott arról, hogy a fáradt csapatokat finom, meleg bográcsban készült étel várja. Az ebéd után arany, ezüst és bronz fakanállal díjazták a legfinomabbnak ítélt ételek elkészítőit. Az akadályversenyen részt vevő osztályok oklevelet vehettek át. Ezen a napon a szép környezet, a jó levegő, az érdekes feladatok és a finom ételek miatt mindenki nyert.

Köszönöm a munkáját a reál munkaközösség tagjainak, az osztályfőnököknek, helyettes osztályfőnököknek és a DÖK munkáját segítő Szeli Zoltánnénak.

                                                                                                            Kiss László

Kategóriák: hírek

Hozzászólások lezárva.