Győzelem a FeHoVa kiállításon

  • által rendszergazda
  • 2018-03-05
  • Győzelem a FeHoVa kiállításon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Miután megérkeztünk a budapesti Fegyver-, Horgász- és Vadászkiállításra, Tóth Imre tanár bácsi eligazítást tartott és elindultunk megkeresni a Tiszai Pecasuli standját. A standnál megkaptuk a tesztet, amit sikeresen kitöltöttük. Ezt követően egy óriási akváriumnál élő halakat kellett felismerése volt a feladatunk. Végül horgászbottal célba dobás következett, amit nagyon élveztünk
A feladatok megoldása után körbejártuk az egész horgászrészleget, majd átmentünk a vadászkiállításra. Ott megnéztük a különböző fegyvereket és a sólymokat. A tárlat megtekintése után visszaindultunk az eredményhirdetésre. Nagy örömünkre első helyezettek lettünk a versenyen.
A következő programunk a STIHL országos favágó versenye volt, ami igen látványosra sikerült. Megcsodáltunk egy hatalmas és érdekes motorfűrészt, ami igen hangos volt. A STIHL standján ajándékokat kaptunk.
Délután sajnos visszaindultunk Tiszacsegére. Ismét egy kellemes napot töltöttünk Budapesten. Bízunk benne, hogy jövőre is részt vehetünk ezen a kiállításon.
Utazásunkat támogatta Tiszacsege Város Önkormányzata, Tiszacsege Fejlődéséért Alapítvány és a Tisza-tavi Sporthorgász kft.

Barta Rita
4.b osztályos tanuló

Kategóriák: hírek

Hozzászólások lezárva.