Új élmény

  • által rendszergazda
  • 2018-12-05
  • Új élmény bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új élmény

Egy napon elhatároztuk, hogy elmegyünk Fanni mamájához, megnézni az állatokat. Bár focizok, sétálni nem szeretek, ezért nagyon elfáradtam, mire daértünk.
Először a tyúkokat, sertéseket, nyulakat néztük meg. Nekem nagyon tetszett, hogy a nyuszikat meg lehetett simogatni. Pedig kellett hozzá bátorság, akkorák voltak. Aztán átmentünk a birkákhoz, az út túloldalára. Etettük őket káposztával, de azért mi is ettünk belőle egy kicsit. A mezőgazdasági gépek is tetszettek, mert ha nagy leszek, mezőgazdász szeretnék lenni. Az is lehet, hogy focista. Még nem döntöttem el.
Eléggé sokáig voltunk ott. Hamar eltelt az idő, visszaindultunk az iskolába. Kellet ez a séta, szerintem mindenkinek tetszett.

Gréz Máté
4.b

Ismerkedés az állatokkal

Pénteken az osztállyal meglátogattuk Fanni mamáját, Róza nénit.
Megnéztük a tyúkokat, malacokat és nyulakat. Én eddig rettegtem a tyúkoktól, de ma megbátorodtam. Egy tyúkot meg is simogattam. Semmit sem sejtve álltam a disznóól előtt. Erre az egyik állat nekirontott a korlátnak, amire támaszkodtam. Elszállt a bátorságom, úgy megijedtem. Még most is félek egy kicsit, de azért odamegyek hozzájuk. Volt egy óriási nyúl is, amihez semmiképpen nem mennék be. Egy idő után átmentünk a másik helyre, ahol volt két kutya és sok-sok birka. Megetettük őket finom káposztával. Onnan tudom, hogy finom volt, mert ettünk mi is. Megnéztük a mezőgazdasági gépeket is, de nem mindenki ülhetett bele.
Szerintem jó ötlet volt ez a látogatás. Megismerkedtem az állatokkal és nagyon jól éreztem magam.

Lévai László
4.b

 

Kategóriák: hírek

Hozzászólások lezárva.