Tanévzáró 4. a osztály

  • által rendszergazda
  • 2020-06-22
  • Tanévzáró 4. a osztály bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2020.06. 18-án 15 órától tartottuk az ünnepélyes tanévzárót, amely az idén rendhagyó módon a tanteremben zajlott.

„Íme, hát bekövetkezett, a négy év lepergett.” Megírtuk az élet versét közösen, ti voltatok a főszereplői. Egy korszak lezárult, de már ott az új, a felső tagozat, amit szeptembertől elkezdtek. Az Oklevél a padotokon bizonyítja ezt, és ellát benneteket néhány jó tanáccsal is.

Kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért könyvjutalmat és oklevelet kapott: Kalóz Nóra, Nagy Luca és Oláh Petra.

Jeles tanulmányi eredményéért példamutató magatartásáért és szorgalmáért könyvjutalmat és oklevelet kapott: Béres Dávid Ferenc.

Közösségi munkájáért könyvjutalmat és oklevelet kapott: Bunda Rita, Fekete Ramóna, Gyenes Ramóna, Kis Réka és Tóth Dominika Angelika.

Köszönöm a kitartó munkát, nektek és a szülőknek egyaránt. A közös munka gyümölcse a bizonyítvány.

Köszönöm a megjelent szülőknek, hogy 4 évvel ezelőtt ránk bíztátok legféltettebb kincseiteket, gyermekeiteket. Mi hivatásunkhoz híven próbáltuk nevelni és oktatni őket. A gyümölcs beérett, szép okos gyermekekké fejlődtek az évek során.

Köszönöm a szülői munkaközösségi tagok 4 évi munkáját! Kedves gyerekek Vigyétek magatokkal, azt a sok- sok élményt, amit átéltetek –e falak között. Tudjátok a tudás a fejünkben az emberség, becsületesség a szívünkben van.

Viszontlátásra! Kellemes Vakációt kívánok!

Tiszacsege, 2020.VI.21.

Kategóriák: hírek

Hozzászólások lezárva.