Köszöntő

Szeretettel köszöntöm a látogatóinkat iskolánk honlapján valamennyi tanulónk és dolgozónk nevében. A mi iskolánk a település egyetlen iskolája, tanulócentrikus, az egyetemes emberi kultúra értékeit közvetítő, életre orientált iskola, mely a személyiséget tiszteletben tartja, esélyegyenlőséget biztosít, lehetőséget ad diáknak, tanárnak egyaránt az önmegvalósítás képességének kifejlődésére, továbbfejlesztésére, a célszerű és hatékony tanulás-tanítás megvalósítására.

Intézményünk filozófiájául egy Szetgyörgyi Albert idézetet választottunk:

Az iskola arra való, hogy az ember megtanuljon tanulni, hogy felébredjen tudásvágya, megismerje a jól végzett munka örömét, megízlelje az alkotás izgalmát, megtanulja szeretni, amit csinál, és megtalálja azt a munkát, amit szeretni fog.

Ennek szellemében telnek iskolánk mindennapjai, az egész napos foglalkoztatás keretében igyekszünk minél sokszínűbb programot, tevékenységeket kínálni az idejáró gyermekeknek.

Ezeken az oldalakon betekinthetnek iskolánk életébe, programjaiba, megismerkedhetnek a falak közötti zajló pedagógiai munkával, sokszínű tevékenységrendszerünkkel.

Iskolánk nyitott intézmény, várjuk a honlap olvasóinak észrevételeit, javaslatait, felajánlásait, mellyel iskolánk életét még inkább gyermekközpontúbbá tehetjük.

Az oldalak böngészéséhez kellemes időtöltést kívánok, bízom abban, hogy szélesebb körű betekintést kapnak az érdeklődők munkánkba.

 

Bana Józsefné
Intézményvezető

Hozzászólások lezárva.